Reconeixement pels 25 anys de la revista RE

La revista RE en català es va editar per primera vegada a finals de l’any 1994. És una publicació trimestral de pensament i opinió que tracta temes sobre l’ésser humà, desenvolupats interdisciplinariament des d’una actitud realista existencial.

Ofereix uns continguts sòlids que aporten un sentit de la pròpia realitat tant per a la persona com per a la societat. Convida a la reflexió des d’una actitud serena per a re-pensar el més valuós de l’existència i ser conscients dels límits humans per a acceptar-los. Tot això des d’una actitud humil per descobrir la realitat concreta de la persona.

S’acaba de publicar el número 99, això significa gairebé cent monogràfics que mostren la varietat de temàtiques actuals i de futur on sempre el protagonista és la persona. I desitgem oferir respostes davant tants interrogants i contradiccions que la societat viu.

A més de la publicació en paper, es pot accedir a gran part del monogràfic a través de la seva pàgina web: www.revistarecat.org. També es pot aconseguir l’exemplar a través de la web: www.iquiosc.cat de l’APPEC (Associació de Publicacions Periòdiques en Català).

Recentment, el 27 de juny, en l’acte de la nit de Revistes i Premsa en català, organitzat per l’APPEC, vam rebre el reconeixement pels 25 anys de publicació, per la seva professionalitat i constància a tractar temes que ajuden la reflexió humana.

print

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.