L'Àmbit María Corral és una entitat privada, sense ànim de lucre i declarada d'utilitat pública, amb més de quaranta anys d'experiència... Llegir més

  249 Sopar Hora Europea:«El cos, un microcosmos de la societat La pell, un embolcall humà»

  Quan: Dijous 21 de març de 2024 a les 19.45 hores

  On: Restaurant La Lluna,  Carrer Santa Anna, 20 (cantonada carreró Sant Bonaventura) – Barcelona
  En el proper Sopar del dijous 21 de març tractarem El cos, com un microcosmos de la societat i la pell que embolcalla aquest cos.
  Un tema que convida a aprofundir la dimensió humana de la corporeïtat i la seva pell que mostra la realitat del que som i que, a la vegada, podem decorar-lo amb tatuatges que expressen diferents significats.

  La convocatòria és a les 19.45 h per començar el Sopar a les 20 h i acabar a les 22.30 h.

  Les persones interessades a assistir poden omplir el següent formulari:

  https://forms.gle/NLxrd454HQ2rQ24d8

  o bé trucar als telèfons 932 722 950 o 649 706 464

  I també es pot enviar un e-mail a l’adreça electrònica: info@ambitmariacorral.org

  Es prega que en el moment de fer la inscripció es faci la corresponent transferència de l’import del sopar.

  Salutacions cordials,

  Equip de l’Àmbit

   

  Què són els Sopars Hora Europea?

  Un motiu de trobada de persones convocades per l’Àmbit d’Investigació i Difusió Maria Corral que mentre estem sopant es parla de diversos temes d’actualitat, a càrrec d’unes persones expertes que posen en relleu els seus coneixements i habilitats.

  Fa 45 anys que el doctor Alfred Rubio va crear aquests Sopars Hora Europea com un espai de reflexió i de diàleg, des de les 20 a les 23 hores, aquest és el motiu del perquè s’anomena hora europea. El sopar és en silenci, per tant mentre se sopa s’escolta els ponents que tracten el tema, durant vint minuts, des de la seva especialitat com experts: catedràtics, professors, científics, tècnics, psicòlegs…

  El sopar és moderat per una persona col·laboradora de l’Àmbit que exposa el tema a tractar i presenta cada ponent. Actualment fem una breu aturada que coincideix quan es serveix el cafè. A continuació es comença el diàleg conduït pel moderador i a les 22.30 hores en punt s’acaba.

  Algunes persones demanen si es poden incorporar vídeos i fer ús de les noves tecnologies. Som conscients d’aquesta realitat, però en ser un sopar força nombrós d’assistents, per part nostra donem més importància a l’espai i als comensals per tenir una certa comoditat. Cal dir que la qualitat dels ponents supleix aquesta mancança de la tecnologia. En algunes ocasions hem distribuït esquemes en format paper segons la temàtica tractada. Donem significat al text proposat del díptic que enviem quan es fa la convocatòria perquè es pugui llegir prèviament i es conegui el seu contingut.

  Agraïm als ponents la seva col·laboració i a tants amics que ens acompanyen al Sopar i que valorem amb un considerable èxit.

  Data

  21 març 2024
  Tancat!

  Hora

  19:45 - 22:30

  Aportació

  30.00€

  Localización

  Restaurant La Lluna
  Carrer de Santa Anna, 20, 08002 Barcelona

  Organitzador

  Àmbit d'Investigació i Difusió Maria Corral
  Teléfono
  +34932722950
  Correu electrònic
  info@ambitmariacorral.com
  Escriu un comentari