L'Àmbit María Corral és una entitat privada, sense ànim de lucre i declarada d'utilitat pública, amb més de quaranta anys d'experiència... Llegir més

  250 Sopar Hora Europea:
  «Pensar i repensar per reinventar-se»

  Hem omplert les places disponibles pel 250 Sopar Hora Europea.

  Però podeu apuntar-vos a la llista d’espera i en cas que s’alliberi una plaça ens posarem en contacte amb vosaltres de seguida.

   
  Quan: Dijous 16 de maig de 2024 a les 19.45 hores.

  On: Aquesta vegada, excepcionalment, tindrà lloc a l’Hotel Montblanc de la Via Laietana 61, de Barcelona.

  Us convoquem per celebrar el 250 Sopar Hora Europea, que possibilitarà tractar un nou tema: Pensar i repensar per reinventar-se. És necessari fer-ho davant de tants canvis que s’estan produint en el nostre entorn, i generen certa incertesa. Per aquest motiu cal fer una reflexió sense por.

  La convocatòria és a les 19.45 h per començar el Sopar a les 20 h.

  Es prega que en el moment de fer la inscripció es faci la corresponent transferència de l’import del sopar, que en aquesta ocasió és de 45€. L’Hotel ofereix plaça de pàrquing per un total d’11€ durant tot el període del Sopar.

  Per requeriment de l’Hotel, hi ha una data límit per confirmar el nombre d’assistents. Per tant, les persones interessades a assistir cal que ho confirmin abans del dia 26 d’abril, trucant als telèfons 932 722 950 o 649 706 464 o per e-mail a l’adreça electrònica: info@ambitmariacorral.org o bé omplint el següent formulari:

   

  Què són els Sopars Hora Europea?

  Un motiu de trobada de persones convocades per l’Àmbit d’Investigació i Difusió Maria Corral que mentre estem sopant es parla de diversos temes d’actualitat, a càrrec d’unes persones expertes que posen en relleu els seus coneixements i habilitats.

  Fa 45 anys que el doctor Alfred Rubio va crear aquests Sopars Hora Europea com un espai de reflexió i de diàleg, des de les 20 a les 23 hores, aquest és el motiu del perquè s’anomena hora europea. El sopar és en silenci, per tant mentre se sopa s’escolta els ponents que tracten el tema, durant vint minuts, des de la seva especialitat com experts: catedràtics, professors, científics, tècnics, psicòlegs…

  El sopar és moderat per una persona col·laboradora de l’Àmbit que exposa el tema a tractar i presenta cada ponent. Actualment fem una breu aturada que coincideix quan es serveix el cafè. A continuació es comença el diàleg conduït pel moderador i a les 22.30 hores en punt s’acaba.

  Algunes persones demanen si es poden incorporar vídeos i fer ús de les noves tecnologies. Som conscients d’aquesta realitat, però en ser un sopar força nombrós d’assistents, per part nostra donem més importància a l’espai i als comensals per tenir una certa comoditat. Cal dir que la qualitat dels ponents supleix aquesta mancança de la tecnologia. En algunes ocasions hem distribuït esquemes en format paper segons la temàtica tractada. Donem significat al text proposat del díptic que enviem quan es fa la convocatòria perquè es pugui llegir prèviament i es conegui el seu contingut.

  Agraïm als ponents la seva col·laboració i a tants amics que ens acompanyen al Sopar i que valorem amb un considerable èxit.

   

  Salutacions cordials,

  Equip de l’Àmbit

  Data

  16 maig 2024
  Tancat!

  Hora

  19:45 - 22:30

  Aportació

  45.00€

  Localización

  Hotel Montblanc
  Via Laietana 61

  Organitzador

  Àmbit d'Investigació i Difusió Maria Corral
  Teléfono
  +34932722950
  Correu electrònic
  info@ambitmariacorral.com
  Escriu un comentari