114.La contra

La imatge de la portada és un conjunt de persones que caminen: uns semblen aïllats, altres conversant entre ells…, on està la convivència?

Tota persona necessita d’algú per conviure i en algun moment cal fer una aturada per trobar-te amb l’altre i amb els altres. La convivència és compartir.

A la contraportada, la imatge d’aquest tronc, que és la base d’un arbre ferm, forma una unitat. És com un conjunt de braços que conviden a l’abraçada. També la convivència és com un veritable ‘tronc’ que sustenta les persones amb el desig de la felicitat.

Tota convivència és un aprenentatge, tant les persones com l’arbre podem donar fruits. La convivència demana saber estar i respectar. I junts podem avançar, projectar, somiar, plorar, riure… Conviure és posar el cor per bategar junts!

print

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *